Over Multifeed

Multifeed is in 1995 ontstaan vanuit Thoonen Speciaalvoeders uit Oeffelt en een samenwerking tussen diverse bedrijven. Vanaf juni 2020 werkt Multifeed intensief samen met Fransen Gerrits.

Ons werkgebied is hoofdzakelijk Nederland, Duitsland en België. Onze voeders worden voor Nederland gemaakt bij drie productielocaties waar wij als Multifeed onze voeders op maat laten produceren.

Voeders op maat zult u denken?
Ja, in principe maken wij voor iedere klant een voeder wat voor hem of haar in onze ogen het beste bij zijn of haar bedrijf past. In overleg met de veehouder wordt een pakket neergelegd waar de veehouder maar ook wij als producent achter staan. 

Voor Duitsland wordt het voer gemaakt bij twee partners. Van hieruit kunnen wij alle bedrijven in Duitsland beleveren. Ook worden hier de bedrijven individueel bekeken en beoordeeld om tot een goed advies te komen zodat de veehouder ook hier optimaal profiteert van onze kennis in de praktijk. Hiermee willen wij meteen u laten kennismaken met onze slogan: Mulifeed “de Kennis In Praktijk”.

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u bij ons altijd informeren. Wij staan voor u klaar en indien mogelijk zullen wij u met woord en daad te woord staan.

Graag tot ziens,

Peter Thoonen
+31 (0) 6 53 35 13 92
pthoonen@multifeedvoeders.nl

Jack Peeters
+31 (0) 6 50 86 54 09
jpeeters@multifeedvoeders.nl

Aanmelden voor Z factuur

Z factuur is een online facturenservice waar u uw facturen elektronisch ontvangt en beheert. Op deze manier heeft u uw facturen van de afgelopen 7 jaar altijd bij de hand.

Via het formulier 'aanmelden Z Factuur' kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van Z factuur.

Aanmelden Z Factuur