Nutrilac: totaal-voerconcept voor biggen

Nutrilac: totaal-voerconcept voor biggen

Multifeed heeft in samenwerking met Joosten Products een totaal-voerconcept voor biggen ontwikkeld: Nutrilac. Nutrilac biedt voeders voor de gehele levensduur van biggen, van geboorte tot afleveren op 25 kilo. Doordat de voeders nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd vereenvoudigt de overgang naar de volgende voeder en groeien de biggen optimaal en uniform.

Vier voeders met geleidelijke voerovergang

Nutrilac bestaat uit vier verschillende voeders: Plus, Pre Plus One (PPO), Wean en GRO. Nutrilac Plus is een melkvervanger, Nutrilac PPO is een prestarter, Nutrilac Wean is een speenvoer en Nutrilac GRO is een korrel voor biggenopfok. De Nutrilac-voeders zijn als totaalconcept ontwikkeld waardoor de voerovergang geleidelijk verloopt en de voeropname goed blijft. Door gebruik van dezelfde voedingsbronnen en concentraten van voorgaande voeders wordt onder andere speendip voorkomen.

Unieke voedingsbronnen

Nutrilac bevat een aantal unieke voedingsbronnen die rijk zijn aan vezels, essentiële aminozuren, vitamine B-complex, organische spoorelementen en mineralen. Deze grondstoffen trainen de darmen, zorgen voor een rustige darmpassagesnelheid en maken de voeders homogeen zodat verteringssappen goed inwerken.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van de productlijn Nutrilac? Bekijk hier de brochure van Nutrilac of neem contact met ons op!